GMRS Mobil Radyo: en iyi UTV/Buggy iletişim çözümleri

GMRS Mobil Radyo: en iyi UTV/Buggy iletişim çözümleri

UTV ve Buggy, her ikisi de oldukça ekstrem araçlardır. UTV'nin (Araç Araç) tam adı genellikle plaj off-road için "çelik boru aracı" olarak bilinir. ATV ile karşılaştırıldığında, daha çok bir araba gibi görünür, çünkü direksiyon simidi ve gaz pedalı ile kontrol edilir ve dört tekerlekten çekiş ile iki tekerlekten çekiş arasında farklar vardır. Sürüş sırasında daha çok off-road hissi verir ve UTV, daha pratik bir tasarıma sahiptir. Sadece direksiyon simidi ile kontrol etmenin ötesinde, UTV ayrıca bir rol kafesi gibi koruyucu önlemlere sahiptir. Emniyet kemerleri gibi koruyucu önlemler, bazı modaya düşkün kişiler ve araba sporları tutkunları tarafından daha sık "büyük bir oyuncak" olarak kullanılır.

Buggy ATV, genellikle Buggy Racing olarak bilinen, sadece çöl için tasarlanmış bir arka tekerlekten çekişli yarış aracıdır. Teorik olarak, Buggy'nin en büyük avantajları çöllerde olacaktır. Şekli UTV ve ATV'ye benzer, ancak daha çok yarış için motor sporları teknolojisi uzmanları tarafından yapılmış bir araba. Beygir gücü olarak da ATV'lerden ve UTV'lerden çok daha büyük olacaktır.

 

UTV / BUGGY

UTV ve Buggy birçok ortak özelliğe sahiptir:

Geleneksel off-road araçlarına göre çok küçük gövdeler Çok az kaplama vardır ve kokpit temelde çıplaktır. Kat edilecek yollar çok daha zorlu veya hatta var olmayan yollar. UTV için Retevis RA87 GMRS Mobil Radyo Kiti

UTV ve Buggy sürüş ortamı genellikle vahşi doğada olduğu için, cep telefonu sinyali yoktur. Bireysel kullanıcılar için tasarlanmış bir ürün olan RA87 GMRS Mobil Radyo Kiti, bu amaç için birçok avantaja sahiptir:

40 watt verici gücü, telsizin oldukça uzak mesafelere ulaşmasına izin verir. Yüksek güçlü UHF frekansı, penetrasyon yeteneği daha güçlüdür ve ses netliği çok yüksektir. Günümüzde GMRS az kişi tarafından kullanıldığı için, temelde frekans çakışma sorunuyla karşılaşılmaz. GMRS 5/8 anten uzunluğu sadece 41 cm'dir, ormanda anında taşınabilir ve sarkmaz. RA87 UTV kiti paslanmaz çelik vakumlu cup anten kullanır. Kurulumu kolaydır ve kullanılmadığı zaman sökülebilir.

RA87 40W GMRS Mobil Radyo ve Ağır Hizmet Radom Anten Kiti

Bloga dön